En iyi yumurta donörü geniş veritabanı
Yumurta bağışı üreme tıbbı yaygın bir tıbbi programıdır. Kadınların donör hücrelerine ehtiyaç ollduğu için çok tibbi sabep var. Yumurtalıkların eksikliği, rahim, menopoz ve yumurta bir sonucu gibi olmaması, erken yumurtalık yetmezliği sendromu, anormal oositlerin gelişmesi, yumurta veya kanser hastalıklarında nedeniyle kemoterapi ve radyasyon, tedavisi oosit kalitesiz eksikliği, tekrarlanan kalitesiz yumurta, Kendi oosit IVF birkaç başarısız denemeden, stimülasyon kötü over cevabı, Ciddi kalıtsal hastalıklar ve diğer.
Yumurta bağışı prosedürün adımları :
- 1ci konsültasyon Doktor tıbbi geçmişi inceler ve testler yapmak sırası;
- infertil çiftin tüm ihtiyaçlarına göre donör seçimi (bizim temel 300’den fazla bağışçılara dahil);
- Program başlamadan önce seçilen donör tıbbi muayenesi;
- Yumurta vericinin stimülasyon prosedürü (hormonal ilaçlar iyi büyüme ve bir kaç yumurta geliştirilmesi için kullanılır);
- Herhangi bir kesim transvajinal ultrason kontrolü altında vajina yoluyla kısa vadeli genel anestezi altında ve foliküler delme yapılır (sırayla vitro döller yumurta gerekli almak üzere).
Yumurta bağışçılar olmak isteyen kadınların her gün onlarca BioTexCom merkezine geliyorlar. Uzmanlarımız dikkatlice adayları seçiyorlar.
Potansiyel bağışçılar çok sayıda tıbbi muayenelerin geçip ve psikolog ile konuşuyorlar. Programa gatılmak isteyen 10 bayandan yalnız 2-3 seçiliyor. Bizim bağış yüksek öğrenim ile, çekici, sağlıklı kadınlardır ve onlar sizin için biyolojik donör olmak layık olacaktır.
Çift programda kullanılacak yumurta donörü hakkında aşağıdaki bilgileri alır: Milliyet, boy, kilo, göz ve saç rengi, eğitim, aile ve çocuklar, kan grubu ve Rh faktörü. ART kullanımı ile ilgili Ukrayna yasalarına göre, yumurta donörler gelecek çocukla ilgili kendi üzerlerine ebeveyn sorumluluklarını alamaz. Taraflar sözleşme iki tarafın tüm hak ve yükümlülüklerini tanımlayan bir anlaşma imzalıyorlar.
Potansiyel donör Tıbbi muayene içerir:
- Flüorografi;
- Terapötik tarafından muayene ve sağlık durumuna yaptığı rapor;
- Psikiyatrist ile konsültasyon;
- Genetikçi ile konsültasyon;
- RW, HIV, НвsAg, hepatit C için kan testi;
- Kan grubu ve Rh faktörü testi;
- Tam kan analizi;
- Hemostasiogramm;
- Kan kimyası testi;
- Sitogenetik tarama;
- Idrar analizi;
- Flora üzerine smear testi;
- Rahim ağzından smear sitolojik inceleme;
- Pelvik muayene;
- Pelvik organların ultrason muayenesi;
- Servikal kanal malzemeleri (klamidya, mikoplazma, Ureaplasma, gonore, HSV, CMV incelenmesi.